fbpx
Title Image

Branding

Happy Advertising Bucuresti vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Facem din afacerea ta un brand puternic și durabil

Ca să ajungă la nivel de brand, o afacere trebuie să se diferențieze dintr-o mie, numele său să reziste în timp și trebuie să fie pe buzele tuturor. Pe scurt, să domine concurența. Însă nu toate afacerile ajung la această performanță. De ce? Pentru că trebuie să ai o strategie bine pusă să la punct.

Cu un plan bine definit, clienții tăi vor avea imaginea brand-ului în minte, ori de câte ori se gândesc să cumpere produse sau servicii asemănătoare cu ale tale. Asta înseamnă să ai un brand: să comunici bine, să afișezi o imagine impecabilă a afacerii și să oferi o experiență de business nemaiîntâlnită. Iar de toate acestea ne ocupăm noi, echipa ta de încredere.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Ce obții cu ajutorul serviciilor de branding:

Distincție între tine și competiție.

Încredere sporită în produsele sau serviciile tale.

Consistență în afacerea ta.

Clienți care sunt exclusiv interesați de activitatea afacerii tale

Credibilitate și loialitate în fața clienților.

Ușurința în introducerea de noi produse sau servicii pe piață.

O strategie clară pentru o dezvoltare sănătoasă a afacerii.

Cum lucrăm?

Învățăm cum funcționează business-ul tău

Este primul pas spre crearea unui brand puternic, dar și cel mai important, după părerea noastră. Fără o bună cunoaștere a business-ului, a misiunii acestuia și a obiectivelor sale, crearea unei imagini care să se diferențieze de ceilalți este aproape imposibilă.

Așadar, punem pe masă toate detaliile despre business, punctele forte, punctele slabe, detalii despre activitatea sa și planurile de viitor, pentru a crea scheletul pe care se va clădi un brand cu renume.

Punem la punct strategia de brand

Care sunt clienții mei ideali? Ce vor ei de la produsele sau serviciile mele? Ce probleme rezolvă acestea? Sunt doar câteva din întrebările pe care trebuie să ni le punem înainte de a demara procesul de creare al brandului.

Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta nu doar să creezi produsul perfect, ci și să adaugi emoție, care să rezoneze cu necesitățile clienților. În felul acesta, vei ști sigur că afacerea ta va fi întotdeauna cu un pas în față.

Creăm identitatea vizuală a brandului

După factorul emoțional, cel vizual este următorul care va avea un impact asupra celor care sunt interesați de produsele și serviciile tale. Urmărim ca, atunci când afacerea ta este menționată, clienții să aibă deja în minte identitatea ta vizuală.

Asta înseamnă crearea unui catalog de brand, format dintr-o paletă de culori care să reprezinte cu succes afacerea ta, fonturi potrivite pentru materialele de prezentare și promovare, logo-ului perfect și nu numai.

Planificăm modul de comunicare

Însă, la fel ca în cazul oamenilor, aspectul vizual nu este suficient pentru a crea legături puternice și pentru a face o impresie bună. Modul în care transmiți mesajele și cel în care comunici cu clientul sunt esențiale pentru o durată lungă de viață a brand-ului.

Avantajele unei comunicări eficiente și oneste, între tine și clienții tăi, sunt crearea unui impact pozitiv-puternic asupra urmăritorilor, diferențierea față de competiție și construirea unei legături puternice între tine și clienți.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!