fbpx
Title Image

13 Ani

13 ani de experiență, know-how-ul specialiștilor noștri și referințele noastre internaționale transformă Happy Advertising într-o agentie digitală full-service.

Faptul că suntem o agenție digitală full service ne permite să oferim consultanță în multe
domenii ce țin de vasta lumea a internetului.

Cine suntem

We Are Awesome

The Absolute Absence of Negatively State of Human Mind (Happy) Advertising este o Agenție Digitală din București ce stăpânește tainele internetului, ale marketingului online și manifestă o profundă înclinație către tehnologii și algoritmi. Și în ciuda faptului că spațiul virtual a devenit o a doua realitate, latura umană face parte din filosofia de lucru pe care o promovăm. Acest echilibru este pentru noi un Modus vivendi.

Ce facem

Creative & Digital

Viziunea unitară asupra modului în care toate ariile mediului online sunt interconectate ne caracterizează drept o Agenție Digitală Full Service. Promovăm un mediu de lucru transparent unde comunicarea este cheia succesului în fiecare campanie de marketing online. Iar aceasta este esența Happy Advertising.

Ne folosim de experiență pentru a ajuta antreprenorii și companiile să-și atingă obiectivele.

Relația pe care o dezvoltăm cu fiecare client în parte ne permite să oferim soluții excelente în materie de: Web Design & Development, Digital Marketing, Social Media și Branding.

Imaginație activă

Creativitate practică

Comunicare bilaterală

Activitate adaptabilă

Strategii consistente

Abordare analitică

Unitate în diversitatea
serviciilor web

Au trecut 13 ani de când facem parte din grupul oamenilor care au participat activ la evoluția și modernizarea e-commerce-ului. În tot acest timp, am călătorit peste tot în lume și am aflat laitmotivul lumii digitale: diversitatea.
Internetul are serverele deschise pentru toate nișele și modelele de afaceri. Noi ne-am dezvoltat capacitățile de a crea și a executa strategii de marketing online prin intermediul serviciilor pe care le oferim. Faptul că stăpânim cele 3 mari arii în jurul cărora se învârte noțiunea de e-commerce ne transformă într-o Agenție Digitală Premium.
Diversitatea este necesară business-urilor online deoarece, în momentul când facem o alegere, sunt activate mai multe zone din creier și știm cu toții cât de mult îi place creierului să fie activ. Intenția de a cumpăra sau decizia de a citi acest text sunt dictate de către miliardele de conexiuni făcute între neuroni, iar afacerea ta exact asta trebuie să facă: să trezească acel DA în mintea clienților.

Prezentare echipă

 

Happy Team este compusă din oameni diferiți, care împart aceeași dragoste pentru lumea digitală.
Ne place să fim tot timpul în pas cu trend-ul și să anticipăm direcțiile către care se îndreaptă comportamentul consumatorilor de internet.
Acest lucru ne ajută, totodată, să anticipăm inclusiv nevoile clienților cu care lucrăm.

1238

Proiecte dezvoltate

24

Tari

22

Specialisti

11

Ani

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!